/ Tiimimme /
Omistautunut tiimi laajalla kokemuksella
Bohen tiimi koostuu kokeneista henkilöistä, joilla on laaja tausta muottien valmistuksessa. Jokaisella jäsenellä on myös huomattava ammattitaito, suunnittelutaidot ja huomiota yksityiskohtiin. Ahkera johtotiimi on vastuussa siitä, että henkilöstömme ohjataan suorittamaan tilauksesi tehokkaasti. Ennakoivan tiimin avulla, joka on valmis palvelemaan sinua, Bohe voi parantaa asemaasi kohdemarkkinoillasi.
Wu Yunhu
- Perustaja General Manager
Hän valmistui SuZhou-yliopistosta ja opiskeli yliopiston aikana suunnittelua. Valmistuttuaan hän liittyi tunnetun japanilaisen Canon Groupin palvelukseen omin erinomaisin ehdoin. Canon Groupissa työskennellessään hän opiskeli japanin kielen itse ja hänellä oli erinomaiset myyntitaidot. Vuonna 2013 hän aloitti itsenäisen yrittäjän uransa. Kahden vuoden saostuksen ja kiillotuksen jälkeen hän perusti virallisesti Kunshan Bohe Precision Mold Co., Ltd.:n vuonna 2015. Vuonna 2019 yritystä muutettiin ja päivitettiin, ja Jiangsu Bohe Mold Technology Co., Ltd. perustettiin Rudongiin, Nantongiin.
Tiimimme
Vuodesta 2001 lähtien hän on työskennellyt muottien suunnittelu- ja valmistusteollisuudessa ja hänellä on yli 20 vuoden valmistuskokemus.
Zhang Bude
Varatoimitusjohtaja
Hän on ollut alttiina ulkomaankaupan noteerauksille ja viennille ympäri vuoden. Hoida eurooppalaisten ja amerikkalaisten asiakkaiden vastaanotto ja neuvottelut.
Hu Yamei
Liiketoiminnan johtaja
Hänellä on 20 vuoden työkokemus muottiteollisuudesta, ja hänellä on hyvä näkemys ja valmistuskyky tarkkuusmuottien säätämiseen ja muuntamiseen.
Kou Hanbing
Suunnitteluosaston johtaja
Hän on ollut alttiina ulkomaankaupan noteerauksille ja viennille ympäri vuoden. Hoida eurooppalaisten ja amerikkalaisten asiakkaiden vastaanotto ja neuvottelut.
Qiu Rong
Ulkomaankauppapäällikkö
Mitä parempia olemme, sitä parempi muotti
Korkean tiimihengen kautta Bohen tiimi saa vahvan vastuuntunteen tehtävien suorittamisesta parhaalla mahdollisella tavalla. Ja positiivinen ja mukaansatempaava asenne antaa meille mahdollisuuden rakentaa parempaa muottia ja palvella sinua paremmin.