/ Suunnittelu ja suunnittelu /
Designs Tukema
Kokemus ja markkinatrendit

Meillä Bohella on ammattitaitoinen sisäinen suunnittelutiimi, joka on sitoutunut täyttämään muottien räätälöintitarpeesi. Meillä on yhteensä 9 suunnittelijaa, joista 6 henkilöä höyrymoduulissa, 2 kodinkoneryhmässä, 8 henkilöä 12 vuoden suunnittelukokemuksella ja kuukausittainen tuotantokapasiteetti 25 muottia.
Käsityötaito Syntynyt Kokemus ja taidot
Teemme tiivistä yhteistyötä kanssasi ammattitaitoisen konsultoinnin avulla oikean materiaalin ja muodon valinnassa. Bohen suunnittelijat myös optimoivat visiosi ja tekevät siitä markkinoitavan kohdeyleisölle heidän haluamallaan suorituskyvyllä ja kestävyydellä. Alkaen yksinkertaisesta luonnoksesta paperille, jokainen muotti on taottu tuomaan visiosi eloon. Avullamme voimme löytää suunnittelun, joka saavuttaa tavoitteesi ja pysyy budjettisi rajoissa.
4 vaivatonta vaihetta räätälöity muotin rakentamisessa
01 Suunnittelun jättäminen
Suunnittelutiimi tutkii konseptisi huolellisesti. Suunnittelutiimimme kokeneet jäsenet tarjoavat alustavan luonnoksen. Kommunikoi kanssasi yksityiskohdista
02 Nopea näytteenotto
Bohe luo ILMAISEN näytteen muotistasi valmiin suunnittelun perusteella ja lähettää sen sinulle. Esimerkki voi auttaa sinua päättämään mahdollisista muutoksista ennen kuin jatkat viimeiseen vaiheeseen.
03 Massatuotanto
Käsirahan saatuaan jatkamme räätälöidyn muotin valmistamista automaattisen tuotantolinjamme kautta.
04 Pakkaus ja toimitus
Valmiit tilauksesi pakataan oikein mukautettuun pakkaukseen ja lähetetään sinulle luotettujen logistiikkayritysten kautta.